Johtokunta 2010 Board

Posted in February 10th, 2010
by The Editor

Vuoden 2010 hallitus:
-        Burhan Hamdon – puheenjohtaja
-        Ahmad Douba – varapuheenjohtaja
-        Hussain Chaikh Hamad – kulttuurivastaava ja web master
-        Dean Hoot – taloudenhohtaja & tiedottaja
-        Omaia Zaki – sihteeri
-        Carolina Cherritti – Varajäsen
Olemme suunnitelleet vuoden varrelle erilaisia aktiviteetteja jäsenillemme ja toivomme näkevämme sinua tänäkin vuonna kerhoilloissamme, konserteissa ja muissa kulttuuripainotteisissa tilaisuuksissamme.
Suositut kerhoiltamme jatkuvat Länsimäessä Ystävänpäivänä, su 14.2.. 21.3. pidettävän klubi-illan teemana on syyrialainen Äitienpäivä (ja kevätkokous) ja kevään viimeinen vapaamuotoinen kerhoilta on 2.5.
27.2. järjestämme Caisassa syyrialaisen kirjallisuus- ja runoillan ja vuoden päätapahtuma on viime vuoden tapaan Itsenäisyyspäivän juhlakonsertti 17.4., joka pidetään tänä vuonna Savoy-teatterissa. Kesän ja syksyn ohjelmasta tiedotamme tarkemmin myöhemmin, aikataulujen varmennuttua. Toivomme Teitä, ystäviämme ja jäseniämme sankoin joukoin kaikkiin tapahtumiimme!
Jäsenmaksu on kaikille 30 euroa ja oikeuttaa äänestämään tämän vuoden vaaleissa vain, jos se on maksettu eräpäivään, 28.2.2010 mennessä.
Nähdään viimeistään Ystävänpäivänä!
Talvisin terveisin,
SSY:n hallitus
26.1.2010

Jäsenmaksu on maksettava seuraavalle tilille:
Suomi-Syyria yhdistys ry
NORDEA 101430-239513
Viite 5500