Ohjelmaa vuodelle 2009

Posted in February 10th, 2009
by The Editor

Tänä vuonna SSY aikoo tarjota jäsenilleen enemmän mahdollisuuksia tavata toisiaan säännöllisesti erilaisten, isompien kulttuuritapahtumien lisäksi.
Järjestämme kuukausittain vapaamuotoisia tapaamisia, joissa jäsenet voivat vaihtaa ajatuksiaan, keskustella eri aiheista, ongelmistaan, kokemuksistaan ja näkemyksistään jne.. Ne, joilla on enemmän kokemusta Suomessa asumisesta voivat esimerkiksi ohjeistaa ja antaa neuvoja niitä tarvitseville. Jäsenet voivat myös ehdottaa ideoitaan järjestämämme ohjelman ja tapahtumien suhteen. Vapaaehtoiset ovat tervetulleita auttamaan SS:n tapahtumien käytännön toteuttamisessa. Tarjoamme virvokkeita tapaamistemme yhteydessä.
Säännölliset tapaamispäivät:
Sunnuntaina 01.03
Sunnuntaina 05.04
Sunnuntaina 03.05
Sunnuntaina 07.06
Yllä olevat tapaamiset pidetään klo 17:00.
Paikka: Hakunilan kansainvälinen yhdistys, Kilpakuja 1, Länsimäki (Vantaa)

Sääntömääräinen kevätkokous on 22.03 klo16:00. Kokouskutsu tulee tuonnempana.
17.04 juhlimme Syyrian Itsenäisyyspäivää Caisassa. Tilaisuuteen on kutsuttu kaksi muusikkoa Syyriasta. Musiikkiesitysten lisäksi Dean Hoot pitää englanninkielisen esitelmän aiheesta: “Who are the Arabs”

Myös muuta ohjelmaa on suunnitteilla kuten osallistuminen Maailma kylässä –tapahtumaan, piknikkejä jne. sekä nyt jo perinteeksi muodostunut Syyrian kulttuuriviikko lokakuussa. Kutsumme Sinut myös viettämään kanssamme syyrialaista Äitienpäivää.